• A+
 • A
 • A-
 • A+ A A-

  Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς. (1/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα. (3/8)

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα. (4/8)

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα. (5/8)

  Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας. (2/8)

 • Πιέστε "Αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε. (6/8)

 • Οδηγός χρήσης.
 • Ανοίξτε/κλείστε τις πληροφορίες. (8/8)

  • Πλήκτρα συντόμευσης:
  • h Αρχική
  • e Heremco
  • p Οι άνθρωποί μας
  • s Εταιρική υπευθυνότητα
  • v Αξίες
  • m Φάρμακα
  • o OTC
  • f Φαρμακοεπαγρύπνηση
  • c Επικοινωνία
 • Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης. (7/8)

  Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

  Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

  Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

  Σχόλια/Απορίες

  comment (new window)

  checker-image

  Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή “0”.
  Να μην ειδοποιηθώ ξανά

  op

  Medical News

  siloffgyn laboratory3

  Μελέτη Περίπτωσης του SILOffGyn ως Εναλλακτική Θεραπευτική Επιλογή στα Κονδυλώματα του Κόλπου

   

  H επιστημονική  ομάδα του τμήματος Γυναικολογικής Ογκολογίας, του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά» , η οποία αποτελείται από τους ιατρούς Ψωμιάδου Β., Γιαννουλόπουλος Δ, Τσούρας Π, Κορφιάς Δ, Καραβιώτη E, Iavazzo C, Καλίνογλου Ν, Βοργιάς Γ.,  ανακοίνωσε στο  11th Athens Congress on Women’s Health and Disease «Preconception to Menopause»  την παρακάτω μελέτη μιας κλινικής περίπτωσης στην οποία εφάρμοσαν το προϊόν SILOffGyn, ως εναλλακτική θεραπεία για τα κανδυλώματα του κόλπου.

  synergasia

   

  Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των πυρκαγιών της Αττικής

   

  Η Heremco Pharmaceuticals ξεκινά την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συμπολίτες μας από την πύρινή λαίλαπα που κατέστρεψε ζωές και περιουσίες.

  Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για άμεση αποστολή στους πληγέντες.

  Ζητάμε και την συμβολή σας στην προσπάθεια που ξεκινάμε, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που βρέθηκαν σε αυτήν την δύσκολη και επίπονη κατάσταση.

   

  18336751399 798d06d80b b

  Έκτακτη ενημέρωση σχετικά με την δραστική ουσία Βαλσαρτάνη

   

  Αξιότιμοι επιστήμονες υγείας, 

   

  Ενόψει της ανάκλησης από τον ΕΟΦ που αφορά μεγάλο αριθμό φαρμακευτικών προϊόντων που περιέχουν τη δραστική α’ ύλη VALSARTAN - παραγωγής του εργοστασίου  ZHEJIANG HUAHAI PHARMACEUTICAL CO.LTD Κίνας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία HEREMCO PHARMACEUTICALS διαθέτει τη μόνη γενόσημη Βαλσαρτάνη που δεν έχει ανακληθεί από τον ΕΟΦ.

  heremco larisa

  Η Ηeremco βασικός χορηγός και υποστηρικτής του διήμερου συμποσίου «Νεότερες εξελίξεις σε HPV & & Βιοδείκτες στη Μαιευτική-Γυναικολογία Νο 4»

  Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ογκολογίας και την Εταιρεία Φροντίδας Υγείας Γυναίκας Ελλάδος (Ε.Φ.Υ.Γ.Ε), πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το τέταρτο Συμπόσιο με θέμα «Νεότερες εξελίξεις σε HPV & Βιοδείκτες στη Μαιευτική-Γυναικολογία Νο 4» το διήμερο 14 & 15 Απριλίου 2018 στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα.

  Νέα όπλα στη μάχη με τις HPV λοιμώξεις ITV ΕΙΔΗΣΕΙΣ 17112017 022

   

  Παρουσίαση SILOffGYN στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο «Παθολογία Τραχήλου & Κολποσκόπησης»,

  της εταιρείας HECPA

  Ένα νέο βοηθητικό «όπλο» προστέθηκε στη φαρέτρα των ιατρών στην προσπάθεια αντιμετώπισης χαμηλόβαθμων αλλοιώσεων του τραχήλου, απόδειξη και του ενδιαφέροντος στον τομέα της έρευνας για την ενίσχυση συμπληρωματικών θεραπειών. Ο λόγος για την κρέμα με την επωνυμία SILOffGyn της εταιρείας μας Heremco Pharmaceuticals M. ΕΠΕ. που κυκλοφορεί και επίσημα εδώ και λίγους μήνες και στην ελληνική αγορά, με τα αποτελέσματα της χρήσης της, σε διάρκεια μάλιστα μικρότερη από το σύνηθες διάστημα των έξι μηνών, να είναι εντυπωσιακά.

   

  Heremco

  Η Heremco Pharmaceuticals ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα, με σκοπό την ανάπτυξη και διακίνηση φαρμακευτικών σκευασμάτων (generics).

  Η Heremco Pharmaceuticals δραστηριοποιείται δυναμικά στους τομείς της Δερματολογίας, ΠαθολογίαςΚαρδιολογίας, της Γυναικολογίας και της Νευρολογίας.

  Ακολουθήστε την Heremco

  Επικοινωνία

    Email: info@heremco.gr

    Τηλ.: 210 5230217-8

    Fax: 210 5230219

    Ρήγα Φεραίου 27, 144 52 Μεταμόρφωση

     

   

  Υποκατάστημα Εμπορίας Ιατρικών Ειδών

    Email: medical@heremco.gr

    Τηλ.: 2810 316533

    Fax: 

    Γιοφυράκια & Λεωφόρος Πανεπιστημίου, Πλησίον ΠΑΓΝΗ, 71500, Ηράκλειο Κρήτης